Christian Bauer

De trouwring moet een symbool voor je liefde zijn. Zijn exclusiviteit en kwaliteit staan symbool voor de waardebepaling die je aan je relatie toekent. Hij verlengt het moment waarin je hem om de vinger van je geliefde partner schuift, tot ver in de toekomst. Hij is het zichtbare teken van je genegenheid en verbondenheid, waarvan je jezelf wenst dat die eeuwig duurt.


Alleen de edelste grondstoffen komen hiervoor in aanmerking, perfectie en nauwkeurigheid, zelfs in het kleinste detail, zijn absoluut noodzakelijk. Slechts een exquise verwerking, waaraan je ziet en voelt dat je trouwring voor de eeuwigheid gemaakt is, geeft je dat goede gevoel van klasse en duurzaamheid, waarin ook je relatie zich moet onderscheiden.
 

Martinshof

Martinshof is de trendsetter op het gebied van trouwringen. De collectie is altijd actueel en wordt elk jaar met nieuwe modellen uitgebreid van klassiek tot trendy. Hierbij staat het draagcomfort hoog in het vaandel. Bovendien kan Martinshof inspelen op de individuele wensen van de aanstaande bruidsparen. Trouwringen van Martinshof zijn immers niet alleen vakwerk, maar vooral ook maatwerk.