Medewerkers

_dsc9650
Fons Kern is de jongste telg van de familie die het juweliersvak uitoefent. Hij werkt in het pand waar hij in 1953 ook geboren is. Fons Kern legt de lat hoog waar het gaat om service en betrouwbaarheid. Kwaliteiten die na bijna anderhalve eeuw nog altijd even belangrijk zijn. Fons Kern daarover: “Ik heb het vak in de loop der jaren zien veranderen. En dat is goed, verandering hoort bij het leven. Daarbij vind ik het wel belangrijk om mijn eigen koers te varen en te vertrouwen op eigen kwaliteiten. Bij Kern Juweliers zijn dat deskundigheid, betrouwbaarheid, klantvriendelijkheid en service. Met deze ‘ingrediënten’ willen wij de verwachtingen van onze klanten overtreffen. En met prachtige sieraden natuurlijk, dat staat voorop.
Naast juwelier is Fons Kern ook een getalenteerd fotograaf. Veel van zijn foto’s hangen in de winkel. Hij combineert vakmanschap met creativiteit en fantasie. Een perfecte combinatie, ook voor het juweliersvak. “Ik wil blijven vernieuwen en verrassen. Meedenken met de klant en zelfs voor de klant. Zodat onze klanten enthousiast terugkomen. Daar gaan en staan we voor.”
Mieneke Overweel; Suspendisse malesuada vulputate suscipit. Quisque vitae nisi sit amet eros tristique dictum. Duis diam nisi, euismod a pharetra id, aliquet sed augue. In hac habitasse.
mieneke-01
annekruider
Anne Kruider; Sinds 1870 is Juwelier Kern een feit op winkelcentrum D’n Diek op Goeree-Overflakkee. Anne is als verkoopmedewerkster sinds 2010 ons team komen versterken . Het werken met klanten, mooie verhalen en prachtige producten waar onze collectie uit bestaat, dat maakt het variërend. Het is iets waar we trots op zijn. Nieuwe merken opnemen, nadenken over mogelijkheden, het gaat dagelijks door. Nu staat de nieuwe website en huisstijl online. Onze visie is voor ieder wat wils te hebben. Wij zullen ons verder ontwikkelen zodat wij u de laatste trends kunnen aanbieden maar ook zeker de mooie klassieke producten. Wij doen onze uiterste best om u goed van dienst te zijn. Neemt u alvast een kijkje op onze website en laat u inspireren. Ik hoop u persoonlijk te woord te staan in onze winkel, vriendelijke groet Anne.
Brigitte Bol; Ruim dertig jaar geleden kwam ik als jong meisje terecht in de wereld van de glimmertjes, van goud en zilver, van edelstenen en parels, van sieraden en horloges. En de passie is er nog steeds. Tegenwoordig kun je veel meer met sieraden "spelen". Combineren. Durven ook. De mogelijkheden zijn wat dat betreft enorm. Want alles kan. Dat maakt het ook zo leuk. Maar nog steeds kan ik onder de indruk zijn van een ring, een armband, een briljant. De kracht en de symboliek van goud, de kracht van een edelsteen of de eenvoud van een ontwerp. Ieder sieraad heeft een verhaal, een emotie. Een sieraad vertelt veel over de drager. Ik hou van die verhalen!
brigitte-01